Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Bombè X - Cattelan Italia

Bombè X - Cattelan Italia

Je to designová kancelářská židle, která překonává spoustu podobných produktů na trhu svou pohodlností. Je to zároveň i moderní křeslo, které má multifunkční využití – můžete jej postavit k vámi vybranému stolku a vytvořit si stylový čtecí kout, nebo malý improvizovaný prostor k večernímu vyřízení e-mailové korespondence.

Bombè X je model otočné židle navržený Paolem Cattelanem s čtyřramennou ocelovou podnoží. Cattelan Italia ji nabízí v několika barevných variantách a díky své stabilitě, pevném sedu a celkovém komfortu vám udělá službu i jako moderní židle do kuchyně. Ocelová konstrukce je lakovaná epoxidovými prášky a její vzhled je možné si navolit dle vašich představ a ostatního vybavení. Titanová, bronzová, grafitová, nebo černá ocel. Všechny jsou elegantní a podtrhují sofistikovaný styl tohoto designového křesílka.
A nakonec? Povrchová úprava tohoto smart kousku je možností, jak si tento kvalitní kus designového nábytku vyladit k dokonalosti: Existuje přesně 109 variant, jak může vaše Bombè X vypadat. Látkový potah, kůže, syntetická kůže, syntetický nubuk, extra měkká kůže a spousta moderních barevných tónů.

Zajíma Vás Bombè X - Cattelan Italia?

Specifikace:

Výška sedu: 49 cm
Výška područek: 68 cm
Výška židle: 81 cm
Materiál - čalounění: látka / kůže / syntetická kůže / syntetický nubuk / extra měkká kůže
Funkce: otočná
Materiál - konstrukce: lakovaná ocel
Rozteč podstavy: 48 cm

Zajíma Vás Bombè X - Cattelan Italia?

Podobné produkty