Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Sfera - CALIA ITALIA

Sfera - CALIA ITALIA

Elegantní pohovka Sfera od italského výrobce Calia Italia

Tato harmonická a měkká pohovka se zakřivenými područkami, které jí dodávají eleganci a smysl pro detail, je ideální pro relaxaci. Nabízí pevné, rohové a rozkládací verze. Dodává se v kůži, látce nebo mikrovláknu a její rohové verze optimalizují prostor a skrývají v sobě pohodlné lůžko. Je ideální pro prostředí s moderním vkusem a zajišťuje maximální pohodlí díky mechanismu polohování, který lze ovládat elektricky pomocí dotykového panelu umístěného na boku sedáku, a ručně zvedanému podhlavníku u všech verzí. Látkové verze působí velmi útulně, zatímco kožené verze jsou výraznější. Několika jednoduchými pohyby se pohovka "Sfera" promění v útulné lůžko vybavené pohodlnou matrací o výšce 16 cm, přičemž opěradlo a sedák zůstávají připevněny k podstavci lůžka.

Liborio Vincenzo Calia, zakladatel CALIA ITALIA, se narodil již v roce 1926. Již jako mladý začal navštěvovat řemeslnou dílnu, kde se naučil, jak dělat tesařské práce. V roce 1944, když mu bylo pouhých 18 let, zahájil vlastní podnikání a v roce 1965 začal výzkumný projekt, jehož výsledkem bylo navrhování a výroba jedinečného druhu produktů koncipovaných tak, aby se lidé cítili dobře - čalouněný nábytek. Od té doby společnost CALIA ITALIA vyrábí designový nábytek se smyslem pro detail, který se rozváží do více než 40 zemí po celém světě.

Zajíma Vás Sfera - CALIA ITALIA?

Specifikace:

Konstrukce masivní dřevo; překližka; kov
Výška sedáku (mm) 480
Hloubka sedáku (mm) 550
Celková výška (mm) 900
Dostupné potahy látka; kůže; mikrovlákno
Výplň sedadla polyester; polyuretan

Zajíma Vás Sfera - CALIA ITALIA?

Podobné produkty