Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Raoul - CALIA ITALIA

Raoul - CALIA ITALIA

Sedací souprava Raoul od italského výrobce Calia Italia

Sedací souprava se pyšní prvotřídním kvalitním zpracováním a nadčasovým italským designem. Punc luxusu a dlouhá životnost této sedací soupravy zajišťují kvalitní materiály, které jsou použity na výrobu tohoto produktu. Sedací souprava z od italského výrobce Calia italia s jednoduchymí liniemi a moderním vzhledem je vhodná do každého interiéru. Sedačku je možné sestavit na základě přiloženého prospektu dle Vašeho výběru. 

Liborio Vincenzo Calia, zakladatel CALIA ITALIA, se narodil již v roce 1926. Již jako mladý začal navštěvovat řemeslnou dílnu, kde se naučil, jak dělat tesařské práce. V roce 1944, když mu bylo pouhých 18 let, zahájil vlastní podnikání a v roce 1965 začal výzkumný projekt, jehož výsledkem bylo navrhování a výroba jedinečného druhu produktů koncipovaných tak, aby se lidé cítili dobře - čalouněný nábytek. Od té doby společnost CALIA ITALIA vyrábí designový nábytek se smyslem pro detail, který se rozváží do více než 40 zemí po celém světě.

Zajíma Vás Raoul - CALIA ITALIA?

Specifikace:

Dostupné potahy: kůže, látka
Konstrukce: masivní dřevo - buk; překližka
Hloubka sedáku (mm) 570
Výška nožiček (mm) 150
Celková výška (mm) 980
Výplň sedáku: pružinový systém - elastické popruhy; sedáky pokryté polyuretanovou pěnou (100% polyester)
Varianty sedací soupravy: 2 sed; 2,5 sed; 3 sed s různým prostorovým provedením
Hloubka rozloženého křesla (mm) 1500

Zajíma Vás Raoul - CALIA ITALIA?

Podobné produkty