Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Dave - CALIA ITALIA

Dave - CALIA ITALIA

Pohovka Dave od známé italské společnosti Calia Italia

Hlavní roli každého obývacího pokoje hraje vždy sedací souprava. Pohovka Dave upoutá pozornost na první pohled. Tato sedačka zaručuje útulné místo pro rodinu a zároveň na ní můžete přivítat návštěvu s velikou parádou. Moderní pohovka Dave je vyrobena z kvalitních materiálů a masivní konstrukce, která je polstrovaná polyuretanovou paměťovou pěnou s různou hustotou a dále očalouněna látkou či kůží. Všechny materiály si můžete sami nakonfigurovat dle příložené brožury. Pohovku lze sestavit i jako rohovou z různých elementů. 

Liborio Vincenzo Calia, zakladatel CALIA ITALIA, se narodil již v roce 1926. Již jako mladý začal navštěvovat řemeslnou dílnu, kde se naučil, jak dělat tesařské práce. V roce 1944, když mu bylo pouhých 18 let, zahájil vlastní podnikání a v roce 1965 začal výzkumný projekt, jehož výsledkem bylo navrhování a výroba jedinečného druhu produktů koncipovaných tak, aby se lidé cítili dobře - čalouněný nábytek. Od té doby společnost CALIA ITALIA vyrábí designový nábytek se smyslem pro detail, který se rozváží do více než 40 zemí po celém světě.

Zajíma Vás Dave - CALIA ITALIA?

Specifikace:

Potah: kůže, látka
Konstrukce: masivní dřevo buk, překližka
Výška sedáku (mm) 430
Celková výška (mm) 870
Délka sedáku (mm) 570
Celkové rozměry vlastní konfigurace

Zajíma Vás Dave - CALIA ITALIA?

Podobné produkty