Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Fly - CALIA ITALIA

Fly - CALIA ITALIA

Luxusní sedačka Fly od firmy Calia Italia

Na této luxusní sedačce Fly od firmy Calia Italia oceníte nejen její elegantní design, ale i nespočet variant, ve kterých jde sedací souprava nakonfigurovat. Lze si vybrat z různých prostorových provedení a materiálů podle produktového katalogu, který je ke stažení zde. Maximální pohodlí zajistí polohovatelné opěrky zad a hlavy, které lze nastavit manuálně. Opěradla jsou vybavena naklápěcím systémem, který při uplném posunutí vzad promění model Fly v opravdový "létající koberec". Mechanismus ukrytý v loketní opěrce umožňuje pohodlné ležení a funguje jako skutečná opora pro hlavu. Luxusní sedací souprava Fly bude hvězdou každého obývacího pokoje.

Designér: Bernard Masson

Liborio Vincenzo Calia, zakladatel CALIA ITALIA, se narodil již v roce 1926. Již jako mladý začal navštěvovat řemeslnou dílnu, kde se naučil, jak dělat tesařské práce. V roce 1944, když mu bylo pouhých 18 let, zahájil vlastní podnikání a v roce 1965 začal výzkumný projekt, jehož výsledkem bylo navrhování a výroba jedinečného druhu produktů koncipovaných tak, aby se lidé cítili dobře - čalouněný nábytek. Od té doby společnost CALIA ITALIA vyrábí designový nábytek se smyslem pro detail, který se rozváží do více než 40 zemí po celém světě.

Zajíma Vás Fly - CALIA ITALIA?

Specifikace:

Potah: kůže, látka
Výška sedáku (mm) 420
Hloubka (mm) 1160; 1380
Hloubka sedáku (mm) 580; 1000
Designér: Bernard Masson

Zajíma Vás Fly - CALIA ITALIA?

Podobné produkty