Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Camilla - CATTELAN ITALIA

Camilla - CATTELAN ITALIA

Design: Luca Signoretti

Design s ladnými liniemi, které obepínají tělo, podporují držení těla a vytvářejí z moderní jídelny útulné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma. Židle Camilla je dokonalým příkladem židle s čalouněnými područkami, která doplňuje místnost s jemností a smyslností, jakou si v obytném prostředí přejete. Vodorovné švy na zadní straně opěradla vytvářejí tři čalouněné výstupky, které jednotně a velmi plynule končí v područkách. Ve spodní části opěradla hluboká struktura a spojení nohou podtrhují měkkost obepínajících křivek. Toto designové křeslo se vyrábí ve dvou variantách: Camilla s nohami z ušlechtilého dřeva a Camilla ML s kovovými nohami, které jsou lehčí a snadněji se s nimi manipuluje. Obě varianty nacházejí dokonalou rovnováhu mezi objemným sedákem a ladnými nohami.

Technické informace
Camilla ML - Základna z oceli lakované epoxidovými prášky. Sedák a opěradlo z březové a topolové překližky. Výplň z polyuretanové pěny s proměnlivou hustotou. Potah a povrchová úprava podle vzorníku.
Camilla s dřevěnou podnoží - Konstrukce z masivního přírodního nebo mořeného jasanového dřeva. Sedák a opěradlo z březové a topolové překližky. Polyuretanová pěna s výplní o proměnlivé hustotě. Čalounění a povrchová úprava podle vzorníku.

Zajíma Vás Camilla - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

hloubka: 62 cm
Šířka: 67/63 cm
Výška sedáku: 47 cm
Materiál podnože: kov nebo dřevo
Dostupné potahy: přírodní kůže, umělá kůže, umělý nubuk, micro nubuk, látka
Výška židle: 84/83 cm

Zajíma Vás Camilla - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty