Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Costes - Cattelan Italia

Costes - Cattelan Italia

Luxusní komoda, která se stane ozdobou vašeho moderního interiéru. Vyniká svým zpracováním i jemnými detaily typickými pro italskou výrobu.

Designová komoda Costes navržená společností Tosca Design je bohatá na detaily, ale zároveň působí jednoduše a minimalisticky. Zakřivené průhledné skleněné boky jsou protkány svislými kovovými vložkami, které dodávají kompozici rytmus a umožňují nahlédnout na vnitřní skleněné police. Skutečným detailem, který ji odlišuje, je však rafinovaná podnož složená ze dvou kovových prvků tvořících písmeno Y, které ladně spočívá na zemi. Dřevěná dvířka jsou vyrobena z diagonálních lamel, které zvýrazňují atraktivní přírodní kresbu dřeva. Tato moderní komoda se vyrábí se dvěma nebo čtyřmi dvířky, aby se přirozeně přizpůsobil jakémukoli prostoru v domě. Designovou řadu doplňuje komoda Costes TV, která je nižší a má otevřené zaoblené boky. Styl je rafinovaný, ale vyvážený, což je výsledek pečlivé pozornosti věnované detailům, která je charakteristická pro italskou výrobu. Vnitřní police z kouřového skla jsou navrženy tak, aby uchovávaly a zvýrazňovaly nejcennější předměty uložené v této svůdné designovém komodě.

Komoda se spodní a horní deskou z MDF s horní plochou dýhovanou dřevem a spodní plochou lakovanou reliéfním bronzem. Zadní strana a dvířka z dýhované dřevotřísky. Boční strany ze zakřiveného kouřového skla o tloušťce 5 mm. Boční mřížky z epoxidového práškového lakovaného hliníku a oceli. Vnitřní police z tvrzeného kouřového skla o tloušťce 8 mm. Ocelový podstavec lakovaný epoxidovými prášky. Dřevo a povrchové úpravy podle vzorníku. Na požádání je tato komoda dostupná také s LED osvětlením.
COSTES 3-78: vnitřní boky a dvířka z dýhované dřevotřísky.

Zajíma Vás Costes - Cattelan Italia?

Specifikace:

Materiál podnože: ocel
Výška (2-137) 137 cm
Šířka (2-137): 135 cm
Hloubka (2-137): 54 cm
Výška (3-78): 78 cm
Šířka (3-78): 226 cm
Hloubka (3-78): 54 cm
Materiál horní a spodní desky a dvířek: dřevo
Sklo: kouřové sklo a tvrzené kouřové sklo

Zajíma Vás Costes - Cattelan Italia?

Podobné produkty