Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Signa - Himolla

Signa - Himolla

Vynikající pohodlí - pohovka SIGNA 1052 od společnosti Himolla

Pohovka SIGNA získala na bruselském veletrhu nábytku v roce 2019 prestižní ocenění BALTHAZAR v kategorii "Best International". Nedávno také získala ocenění GERMAN DESIGN AWARD 2021 - SPECIAL MENTION v kategorii "Vynikající produktový design - nábytek". Přesvědčuje jak svým vzhledem, tak funkčními vlastnostmi. Sedačka, která je k dispozici jako samostatná pohovka i jako vícedílná rohová kombinace, zaujme svým moderním, příjemným a lákavým designem včetně "objímací", pohyblivé boční části včetně posuvné područky. K oblíbenosti této designové pohovky významně přispívá také její výška a elektricky sklopná opěrka nohou. Pomocí přepínače na boku sedačky je nastavení doslova hračkou. Integrované opěrky hlavy navíc zvyšují komfort sezení.

Pokud jde o potah, můžete si vybrat z přibližně 600 látek a 200 kůží v různých barvách a kvalitách. Stabilní nožky z robustního kovu jsou navrženy ve vzhledu kartáčované nerezové oceli nebo s práškovým nástřikem v antracitové barvě. VYBERTE si preferovanou tuhost sedáku: Superlastic soft vám poskytne měkké pohodlí při sezení, zatímco Superlastic med poskytuje středně tvrdý pocit při sezení. Výška sedáku pohovky je 45 cm, hloubka sedáku je 58 cm a lze ji prodloužit o 28 cm pomocí nastavení hloubky sedáku.

Funkčním vrcholem modelu je manuální nebo elektrické nastavení hloubky sedáku. To spolu s širokou lenoškou zajišťuje velkorysou plochu pro sezení a ležení.

Zajíma Vás Signa - Himolla?

Specifikace:

Hloubka sedáku: 58 cm
Výška sedáku: 45 cm
Dostupné potahy: Látka i kůže
Nastavitelná hloubka sedáku: manuálně
Polohovatelné opěrky pod nohy: na elektrické ovládání

Zajíma Vás Signa - Himolla?

Podobné produkty