Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Promotion - Himolla

Promotion - Himolla

Maximální komfort sezení: relaxační pohovka PROMOTION 1809

Čalouněný nábytek PROMOTION zaujme svým mimořádně moderním vzhledem, který je natolik přizpůsobivý, že jej lze kombinovat téměř s jakýmkoli stylem vybavení. PROMOTION se dodává v několika verzích: jako klasická pohovka, jako samostatné lehátko nebo jako přizpůsobitelná sedací souprava pro celou rodinu. Ať už si vyberete jakoukoli verzi, luxusní pohovka se vždy vyznačuje výjimečným komfortem sezení, který vám umožní naplno si užít váš drahocenný volný čas.

Luxusní pohovka PROMOTION není úspěšná pouze svým vzhledem. Ohromí také svou funkčností. Využít můžete manuálně nastavitelné opěrky hlavy, elektrickou opěrku nohou a praktické nastavení hloubky sedáku. K ovládání polohování slouží přepínač, který je snadno přístupný na boku sedadla.

Díky jemným nožičkám působí pohovka PROMOTION mimořádně lehkým, téměř beztížným dojmem. Můžete si vybrat mezi nožkami v antracitové barvě nebo nožkami s povrchovou úpravou z broušené nerezové oceli. Volba je na vás také, pokud jde o potah vaší nové pohovky - vyberte si takový, který bude vyhovovat vašemu vkusu a stylu interiéru. Na výběr je více než 600 různých látek a 200 různých druhů kůží, které se dodávají v různých barvách a kvalitách. Ať už je vzhled vaší nové pohovky snů jakýkoli, Himolla vždy poskytuje pětiletou záruku na pěnu, nepohyblivé, nosné části a na mnoho různých potahů.

Zajíma Vás Promotion - Himolla?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 430/450
Celková výška (mm) 1010/1710
Tuhost sedáku měkká/střední
Posuvná záda ano
Polohovatelné podhlavníky ano

Zajíma Vás Promotion - Himolla?

Podobné produkty