Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Cosyform Office - Himolla

Cosyform Office - Himolla

Cosyform Office 7509

Pracujte uvolněně s křeslem COSYFORM Home Office od společnosti Himolla Polstermöbel.

Efektivně pracovat můžete jen tehdy, když pohodlně sedíte a děláte si pravidelné přestávky. S křeslem COSYFORM Home Office nabízí společnost Himolla ideální křeslo pro každou domácí kancelář. Poskytuje optimální oporu pro vaši páteř, od dolní části zad až po krk, a pomáhá předcházet vzniku napětí. Můžete tak efektivně pracovat bez bolesti zad a šíje a během přestávek si můžete sednout a odpočinout si. Ergonomické sezení pro efektivní práci.

Židle COSYFORM Home Office bude díky svému klasickému designu vypadat ve vaší domácí kanceláři fantasticky a pomůže vytvořit profesionální atmosféru. Můžete si užívat měkké polstrování a zároveň se soustředit na práci. Klasická hvězdicová základna je v provedení z pochromované nerezové oceli a stojí na odolných kolečkách, takže se můžete při sezení volně pohybovat. Zakřivené opěradlo kopíruje tvar vaší páteře a lze jej snadno přizpůsobit vaší hmotnosti. Jakmile si najdete pohodlnou polohu sezení, můžete ji udržet pomocí brzdového kolečka. Máte také možnost flexibilně nastavit výšku sedáku. Křeslo je otočné o 360°.

Pravidelné přestávky bystří mysl a udržují soustředění, abyste mohli dokončit zbývající práci. Pokud se chcete posadit a dát si nohy nahoru, můžete využít funkci ručního sklápění.

Zajíma Vás Cosyform Office - Himolla?

Specifikace:

Hloubka sedáku: 49 cm
Výška sedáku: 51-57 cm
Šířka sedáku: 52 cm

Zajíma Vás Cosyform Office - Himolla?

Podobné produkty