Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia

Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia

223 000 Kč 178 400 Kč

Luxusní kožená sedací souprava od italské značky Gorini
Pohodlná, střídmá, elegantní a sympaticky ležérní. Conchiglia byla navržena ve znamení pohodlí a osobitého designu, je ztělesněním hodnot charakteristických pro styl DEGŌ – Design Gorini Collection. Luxusní polštáře z husího peří v kombinaci s polyuretanovou pěnou poskytují absolutní komfort s neuvěřitelně dlouhou životností.

Skořepina a rám
I skryté části sedacích souprav z kolekce Degò jsou vyrobeny tak, aby byly krásné a harmonické. Fáze výzkumu a vývoje, prováděné za účelem dosažení maximální pevnosti při kompaktních rozměrech a štíhlých, elegantních tvarech, dává vzniknout originálním a neuvěřitelně bytelným pohovkám, vyrobeným s dlouhou životností a s mimořádně inovativním designem.

Pružinový systém
Pohodlí sedáků pohovky zajišťuje odpovídající rovnováha mezi pružinovým systémem pružných popruhů a výběrem polstrování. Pružné popruhy jsou upevněny ve vzdálenosti 1,5 cm jeden od druhého pomocí speciálního tenzometru, aby byla zajištěna absolutní rovnoměrnost opěrné plochy. Popruhy jsou napnuty na 20 % hodnoty jejich pružnosti, což odpovídá síle 6 atmosfér.

Zajíma Vás Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia?

Specifikace:

Šířka (mm) 1650
Délka (mm) 3260
Výška (mm) 920
Výška sedáku (mm) 440
Hloubka (mm) 1020

Zajíma Vás Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia?

Podobné produkty