Offcanvas top

Pánský klub – značka: Nerušit

Pánský klub, man cave, soukromá svatyně, nezvaným vstup zakázán, gentleman´s space, nebo také zašívárna, herna, domácí bar. Jistě se vám vybavují mnohé asociace, které mají společné jmenovatele:

exkluzivitu

sílu

styl

Italský designový nábytek, kubánské doutníky, španělská hudba

Jak je libo. Vlastní pokoj představuje výjimečnou příležitost svobody. Je to možnost být sám svým pánem, být sám sebou, ve společnosti dalších mužů či sám navzdory dnešní uspěchané době. Možnost vytvořit dějiště vlastních příběhů. Není divu, že se nejen v poslední době tento trend těší velké oblibě.

Máte vizi, ve které ze své vysněné pracovny uzavíráte se sklenkou kvalitní whisky jeden úspěšný deal za druhým? Domlouváte mnohá jednání, debatujete o důležitých problémech, a nakonec si potřesete rukou s dalšími gentlemany? Vidíte se spíše s výběrovým doutníkem obklopen spoustou knih, jak posloucháte linoucí se tóny gramofonu a nerušeně přemýšlíte? Je libo voňavý Montecristo? Nebo raději ochutnáte Double Corona Maduro, doutník, který si oblíbil i Winston Churchill? Láká Vás spíše představa soukromé partie v biliáru, zářivá modrá křída a všechny chutě plného a pečlivě udržovaného baru? Vaší soukromé kolekci sběratelských lahví to ještě nikdy tak neslušelo. To vše a ještě mnohem více jsou možnosti, žádná nereálná fantazie. Jděte za svou představou čistě mužského odpočinku a realizujte ji tak, aby vám přinášela radost.

Ať se Vám zalíbil jakýkoliv scénář, neodmyslitelnou dominantou každé klubovny je kvalitní sedací souprava. Výběr se rozhodně nevyplatí uspěchat - pokud zvolíte správně, stane se tento kus nábytku ikonou celé místnosti a dokáže vyvolat žádoucí dojem, dodat prostoru charisma a naprosto měnit jeho atmosféru. Jak tedy vybrat luxusní sedací soupravu, která bude zároveň pohodlná a dodá celé místnosti šmrnc?

Mantra číslo jedna: Děláte to pro sebe! Mantra číslo dvě: Pro sebe vždy jen to nejlepší! Klubovna se stane Vaším místem pro přemýšlení, setkávání, ale i místem odpočinku. A jako taková přímo volá po kvalitě a výjimečnosti. Volá po nábytku, který poskytne co největší pohodlí, ale zároveň bude ztělesněním Vašeho jedinečného luxusního stylu. Velká luxusní sedací souprava je sázka na jistotu, protože nikdy nevíte, kolik hostů budete mít chuť pozvat na sklenku a relaxační lenoška může stát bokem, připravena jen pro vás a pro chvíli, kdy budete chtít být jen tak sám se svými myšlenkami.


HORKÝ TIP: I pokud je vaše místnost menší, nevzdávejte to. Inspirujte se naším článkem Jak zařídit malý byt, kde naleznete praktické tipy pro menší prostory. 

Kožená sedačka, která nikdy neztratí styl

Sázkou na jistotu při výběru nábytku do vašeho unikátního prostoru je originální ruční práce, díky které je každý vyrobený kousek neopakovatelným a poctivým unikátem. Pohovka v klasickém stylu si skvěle rozumí se dřevem, stejně jako s kovovými prvky v interiéru. Nemusíte se bát kombinování lesku a matu, protože pohovka, královna celého pokoje, vše dokonale sjednotí. Proč vsadit na klasický styl? Dýchá z něj historie a síla, hodnoty hodné opravdového muže. Kvalitní kožená sedací souprava v pánské pracovně či klubovně působí velice elegantně a důstojně, klasický styl je zároveň velmi tvárný a nebojí se ani novodobých výstřelků. Vzorování nábytku v tomto stylu je většinou inspirováno ornamentálními a čistými liniemi tak, aby kousek co nejlépe vynikl a nenásilně na sebe strhl pozornost. Volba nábytku z pečlivě opracované přírodní kůže Vás mile překvapí. Péče o kožený nábytek je nenáročná a nábytek je velice odolný. Kůže má navíc tu výbornou vlastnost, že i po letech, kdy Vám dělá společnost, stále vypadá skvěle a pokud časem získá nějaký šrám, šikovně z něj vytvoří přednost – patina kůži značně přidává na charismatu.

 

Odvážíte se jít za svým a vytvořit prostor pouze pro Vás?