Offcanvas top

Brussels Furniture Fair 2023

Veletrhy nábytku a výstavy všeho, co souvisí s bydlením, jsou v plné sezóně. A aby ne. Po létě plném venkovních radovánek se s vděčností vracíme domů a hledáme teplo, ticho, ale také způsoby, jak vylepšit své bydlení.

kvalitní sedací soupravy
(Zdroj obrázku: www.furniturefair.be/press)

Nábytkový design, který vypráví příběhy

Pokud plánujete cestu do Bruselu, zvažte, zda by se vám nehodilo datum 5.-8. listopadu 2023. Každoroční Brussels Furniture Fair s mimořádnou tradicí bude mít i letos co nabídnout. Je určen primárně pro obchodní trh, nicméně vyrazit si sem můžete i pro inspiraci a aha-momenty.

eurovíkendy
(Zdroj obrázku: www.furniturefair.be/press)
 
Představí se vám nejen nábytkářská scéna oblasti Beneluxu, ale i další významné evropské značky s možnostmi tradičního, ale také smluvního trhu a výroby nábytku na míru.

„Od ostatních akcí svého druhu se tato liší důrazem na vyprávění příběhů prostřednictvím designu.“,

předesílá generální ředitel akce, Glen de Maeseneer. Každý vystavený kus s sebou nese příběh a svědectví o tvůrčí cestě. Od mistrovských děl z rukou truhlářů, která vypovídají o nadčasovém řemeslném zpracování, až po elegantní a moderní objekty odrážející vizi budoucnosti – každá věc zde je podnětem ke konverzaci.
Expo Brusel
(Zdroj obrázku: www.furniturefair.be/press)

S novým vizuálem kampaně se veletrh nábytku i v roce 2023 dívá vpřed a soustředí se na estetiku, inspiraci a obchod zaměřený na budoucnost. Společným jmenovatelem je pak příroda s její silou i křehkostí. Je zdrojem inspirace pro design, dodavatelem materiálů a stává se soudcem tváří v tvář narůstajícím klimatickým výzvám.

Bruselský nábytkářský veletrh slouží jako významné jeviště, kde jde tradice a inovace ruku v ruce, aby nově definovaly umění bydlení. Ať už jste vyznavači moderního minimalismu, nebo obdivovatelé klasického přepychu, nebo toužíte po zcela neotřelých interiérových doplňcích, tento veletrh vás uspokojí.

Široká škála výrobků – lůžkoviny, dekorace, osvětlení, ale i venkovní nábytek, koberce a mnoho dalšího. a mnoha dalších. Hlavními návštěvníky veletrhu jsou odborníci z těchto odvětví, prodejci a milovníci designu, kteří se mohou těšit i na relevantní doprovodný program. 


Bruselský veletrh nábytku v budově bruselského Expo je zaměřen na potřeby evropského trhu a naservíruje vám designové chutě à la carte od 9. do 19. hodiny.