Offcanvas top

Představujeme: Novamobili

V Carelli Praha se specializujeme nejen na prodej mimořádných kusů nábytku, ale především na návrhy skutečně luxusních interiérů. Jako interiérové studio pro náročné klienty máme nevyčerpatelný zájem o to, co je v kurzu a výběr značek, které souzní s našimi nároky na kvalitu.

Jednou z takových je i nový člen naší nabídky, italský výrobce Novamobili. Vyrábí obývací stěny v ryze současném pojetí, vestavné úložné systémy, walk-in šatny, ale i unikátní kusy solitérního nábytku, jako jsou komody a exkluzivní postele. Podíváte-li se na svět designovou optikou Novamobili, stvoříte rafinovaný celek sestávající z okouzlujících kusů.
vestavné skříně
(Zdroj obrázku: Katalog Novamobili)

Šatní skříně jinak 

Vestavné úložné systémy a prostory nejsou jen nábytkem. Jsou principem pořádku, ale i způsob, jak ukázat styl. Jsou tím, co vdechne místnosti ráz a její rafinovanost. Novamobili si právě řečené bere za standard a pohrává si nejen s barvami a velikostmi, ale i s odvážnými nápady, texturami a tvary. V rámci naší spolupráce s Novamobili vám tak rádi navrhneme takřka cokoliv, abyste byli úspěšní na cestě k interiéru, který vás (ani vaše hosty) nikdy neomrzí.
šatna v ložnici
(Zdroj obrázku: Katalog Novamobili, model Stave)

šatna inspirace
(Zdroj obrázku: Katalog Novamobili, model Plissé)

Z Vašich návrhů snadno vytvoříme 3-D vizualizaci a společně doladíme k vysněnému výsledku. 

Bílá šatní skříň se zrcadlovými detaily? Zemité odstíny kvalitního dřeva, které propůjčí přírodní vzhled? Trendy organické záhyby šatny sahající až ke stropu, které rozhodnou o tom, že vaše ložnice bude vypadat jako z katalogu? Vše, co si jen dokážete přát. 
Novamobili pracuje s prémiovými materiály a návrhy předních současných designérů. Jedním z nich je třeba Philippe Nigro, který si potrpí na dramatické a odvážné efekty. Těm ostatně současný styl interiérového designu přeje, tak se nechte inspirovat.
luxusní ložnice
(Zdroj obrázku: Katalog Novamobili, šatna Stave)

šatní skříň masiv

Současně nezapomeňte, že vnitřní uspořádání je  zcela na vás. Regály do šatny, nastavitelné tyče, přihrádky, police a organizéry lze rozvrhnout podle vaší potřeby.
Pokud vaše srdce při pohledu na pořádek zaplesá, jste tu správně.
Výrobce myslel na mnoho variant, ze kterých si lze vybrat a tečkou na závěr je pak LED osvětlení, potištěné sklo, i třeba „zapuštění“ celé skříně do stěny tak, abyste mohli jednotlivé prostory ještě lépe oddělit dle účelu.  

šatní organizér
(Zdroj obrázku: Katalog Novamobili)

Spánek jako v pětihvězdičkovém hotelu

Je to odpočinek, co dělá den. A aby byl každý jeden den krásný, inspirujte se i nabídkou prémiových postelí. Luxusní postel totiž zdaleka není jen o inspirativním designu, i když ten splňuje Novamobili na jedničku podtrženou.

Luxusní postele(Zdroj obrázku: Katalog Novamobili, model Tufté)

Již v úvodu jsme uvedli, že Novamobili vyjadřuje vyvážení mezi velkými, impozantními kusy nábytku a těmi nejjemnějšími detaily. A právě orientace na ty důležité prvky vynáší na výsluní postele, které se ztotožňují se zbytkem interiéru a nadchnou zpracováním. 

Na příkladu designové postele Siri si můžete všimnout, jak intenzivně vyzní minimalistické zpracování, když je v harmonii se zbytkem nábytku v místnosti. Stejně, jako ostatní produkty této značky, lze i Siri přizpůsobit. Čelo postele čalouněné mnoha možnostmi látek či kůže? Žádný problém. V Novamobili vědí, že “final touch” je to, co činí z domu domov. 
Můžete si tak dopřát luxus toho, když se nábytek přizpůsobí vám. 

Manželské postele z masivu
(Zdroj obrázku: Katalog Novamobili, model Siri)

Novamobili má dlouhaletou tradici. Je silným a stabilním hráčem jak na italském, tak na světovém trhu. Jsme rádi, že spojil své síly s Carelli a můžeme společně tvořit další interiéry snů. 
Přejete si vytvořit 3-D vizualizaci? Jsme tu pro vás