Offcanvas top

High Point Market 2023 v USA

Dny od 14. do 18. října 2023 budou patřit další z velmi pěkných událostí týkajících se stylů, trendů a produktů náležejícím do oblasti moderního bydlení.

Veletrh nábytku, ale i klíčový hotspot pro nové spolupráce a přátelská základna tvorby, výroby, prodeje a přepravy všeho, co je spojeno s vybavením domácnosti. Tentokrát pro vás mapujeme i další kontinenty – High Point Market ve městě nesoucí týž název se bude konat v Severní Karolíně ve Spojených státech.

Podstata této regionálně i světově velkolepé akce spočívá v zapojení všech profesionálů v oboru, kteří touží nahlédnout pod pokličku současného nábytkového a interiérového designu, sdílet, komunikovat a nechat se inspirovat. A nejde o žádný lokální market. Event je ekonomicky významný i podstatný: Hostí každoročně přes 75 000 lidí, a i pokud nemůžete být přítomni osobně, máme za to, že se vyplatí o akci alespoň vědět.

veletry nábytku

➤ CARELLI TIP: Skrze stránky Highpointmarket.org můžete podnikout i virtuální exkurzi, zavnímat místní atmosféru a prozkoumat seznam vystavovatelů. Ten je, mimochodem vysoce relevantním zdrojem pro všechny, kteří si k designu vytvořili hluboký vztah. Akce je totiž pojata vskutku grandiózně a je skutečnou předpovědí stylu a určitou prognózou toho, co se vlastně na trhu nábytkového odvětví děje a bude dít. Součástí bude třeba i AlfDaFrè, značka, která je novým miláčkem našeho portfolia, nebo fenomén v nábytkovém odvětví - luxusní nábytek Gamma

Luxusní nábytek Gamma

Nepřehlédněte naše tipy na produkty a značky, které dotváří současnou scénu interiérového designu. 

Gamma. Ikonický nábytek, který netřeba více představovat. Setkání světa časem vybroušených řemeslných dovedností v kombinaci s těmi nejkvalitnějšími materiály do dokonalých výsledků. My je milujeme, vy je milujete. 

Gamma nábytek
(Zdroj obrázku: Katalog Gamma, model Space)

Beacon Custom Lightning. Sídlí přímo v High Point, USA a specializují se na zakázkové osvětlení pro architekty, designéry a oblast pohostinství. My v Carelli velmi oceňujeme přínos dobře zvoleného osvětlení a oceňujeme, že je každý kus výsledkem ruční práce z kvalitních materiálů.

osvětlení
luxusní svítidla

(By) Aleisha. Umělkyně a ilustrátorka ze San Franciska vidí svět po svém a přenáší jej do designových ilustrací inspirovaných kartografií.

interiérové doplňky

Obshay Weights. Hravá značka posilovacích závaží, které vypadají (i slouží) jako domácí dekorace a jsou určeny k nenásilnému začlenění mikro posilovacích momentů během pracovního dne.

bytové dekorace

Pokud rádi svět sledujete skrze Instagram, neměl by vám uniknout také hashtag

#HPMKT

Ten se může stát vaší alespoň nepřímou vstupenkou na tento veletrh.

Za High Point Market stojí řada významných profíků, kteří si dávají záležet s programem. Není jen klasickou expozicí, je to spíše interaktivní showroom, ve kterém můžete zažít „home fashion“ na vlastní kůži. Inovace, trendy, ale i důraz na věci, co nevychází z módy, které zajistí třeba doprovodná akce festivalu Vintage Vibes, kterou jednotliví vystavovatelé mohou pojmout po svém. High Point Market nabízí kromě expozicí i spoustu přednášek, ale i dobré jídlo a zábavu.


Všechny fotografie použité v článku jsou součástí PressKitu z oficiálních stránek veletrhu, dostupné on-line na Highpoinmarket.org