Offcanvas top

Visionnaire

Již celý název, tedy Visionnaire Home Philosophy, dává tušit, že tato italská značka je více, než jen výrobcem luxusního nábytku. A také, že ano. Zcela mimořádný přístup k výrobě, inovacím a designu dává vzniknout exkluzivním interiérům.

Tým Visionnaire se silnou a propracovanou základnou hodnot vytváří prémiové projekty. Ty čerpají z uměleckého přístupu k předmětům, kterými jsme obklopeni a vyznačují se nadstandardní kvalitou, ale i materiály a unikátním pojetím posouvají hranice toho, co je luxus. Cílí na ty, pro které je jejich domov nedotknutelným osobním prostorem splňujícím ty nejvyšší nároky. Na oplátku se pak stává místem, se kterým se zcela identifikujete.
Visionnaire Home Philosophy je pohádkový svět nábytku a řešení architektonické hodnoty, koktejl nadčasové, moderní i šokující tvorby a také paletou, na níž můžete míchat všechny barvy svého vkusu, vedeni geniálními mistry. Pokud jste naladěni na elitní styl se špetkou extravagance, Visionnaire může být právě pro vás. Vedení značky ji ostatně popisuje jako snoubení podnikatelské energie s poezií tvůrčího činu.

Donovan Square
Visionnaire Donovan Square

 

Luxusní nábytek. Co znamená v pojetí Visionnaire?

Absolutní kvalita prostředí, v němž žijeme. Pečlivý, inspirativní design. Ale i psychofyzická pohoda, jíž člověk jako obyvatel svého domova cítí. Pokud je tento popis příliš lyrický, představte si nezaměnitelné objekty, ze kterých vystavíte nejen vnitřek domu či bytu, ale spíše unikátní koncept. Ten pak do nejmenšího detailu odpovídá vašemu vkusu.
 
"Visionnaire vytváří nejen designový nábytek, ale především prestižní atmosféru."

Produkty této italské značky se silnou historií můžete vybavit celý domov – katalog Visionnaire vám nabídne jak jednotlivé kusy, jako jsou fascinující sofa, komody, ale i luxusní postele, šezlongy, osvětlení a doplňky, ale pomůže také formulovat oslnivé ucelené projekty. Pokud se na něco můžete spolehnout, pak je to jistota přepychové podívané, která se spíše než katalogu nábytku podobá sbírce umění. 

Komoda Visionnaire
Komoda Visionnaire

 

Vedení Visionnaire Home Philosophy sídlí v Bologne, má ale své pobočky v Dubaji, Londýně, Číně, či v USA a naplňuje tak lokálně neohraničenou vizi toho nejlepšího, co lze na poli interiérového designu nalézt. Designéři, jako Giuseppe Viganò, Alessandro La Spada, Mauro Lipparini, Armando Bruno a mnoho dalších, propůjčují značce své brilantní pohledy na svět okolo. Jak uvádí samotné vedení Visionnaire, všichni, kdo jsou této značce oddaní, rozvíjejí nehmotné představy pro hmatatelné využití. “Každý jednotlivý předmět vyniká pozoruhodnou schopností zapadnout do svého prostředí, být zasazen do kontextu, aniž by přitom selhával ve vyjádření své vlastní, silné osobnosti.”

Visionnaire Anthem
Vissionnaire Anthem

 

Produkty značky Visionnaire se staly prominentními ikonami, které září v ambiciózních komerčních a rezidenčních realizacích. Jsou jiné již pro vzácná kvalitu vybraných materiálů, která se spojuje s precizností a jedinečným designem. Visionnaire Home Philosophy není jen nábytek, je to top-end vize, díky které stvoříte prvotřídní interiér.