Offcanvas top

Nábytok a bývanie 2023: Veletrh pro inspiraci a nákup nábytku

Veletrh Nábytok a bývanie 2023 je každoročním setkáním příznivců interiérového designu a módních trendů, ale i architektury a designu jako takového. Následující ročník proběhne v Nitře na výstavišti Agrokomplex ve dnech 26.-30.dubna 2023 a Carelli se představí jako jeden z vystavovatelů.

Akce je určena českým a slovenským vystavovatelům, ale i široké veřejnosti a nabízí nejen možnost zakoupit kvalitní nábytek, ale také inspiraci a informace od odborníků. Neoddiskutovatelnou výhodou tohoto veletrhu je, že si na jednom místě můžete prohlédnout desítky vystavovatelů, produktů a nápadů a sestavit si tak dokonalou představu o vašem vysněném bydlení. Protože je mnoho lidí před nebo během zařizování svých interiérů postaveno před nejednu výzvu, skvělé je i to, že své dotazy můžete konzultovat přímo s odborníky, kteří vám třeba poskytnou nový pohled na věc, či řešení, které dlouho hledáte.

Naleznete zde vše, co se týká bydlení. Vybavení jednotlivých místností domů či bytů, designový nábytek, moderní multifunkční řešení, trendy v oblasti podlah a podlahových krytin, či inspiraci pro koupelny. I pokud máte pocit, že je vaše bydlení dokonalé, veletrh nábytku Nábytok a bývanie vás z této představy nejspíše vyvede. Můžete se totiž těšit i na široké spektrum a různé styly doplňků do interiéru, které ve vás možná rozdmýchají chuť na nové jarní zařizování.

Výstava je protkána i doprovodným programem, tento rok s tématem „Proměny bydlení ve vztahu k životu lidí“ a „Jak realizace programu obnovy budov v době energetické krize změní interiér a exteriér bydlení?“. I v návaznosti na měnící se vývoj témat kolem energií se jedná jistě o zajímavou problematiku.

Bonusem bude i na témž místě současně probíhající výstava Gardenia 2023, která není jen obyčejnou výstavou pro milovníky květinových záhonů. Nabídne spoustu praktické inspirace týkající se zahrad a jejich řešení, zahradního nábytku a vybavení, jako jsou třeba grily, zahradní kuchyně a jiné věci, které Češi i Slováci milují.
Uvidíte se s námi v Nitře na konci dubna?