Offcanvas top

Nábytek z masivu - značka Devina Nais

Co se úspěšnosti ve výrobě nábytku týče, Italové se rodí pod šťastnou hvězdou. Možná je to také důrazem na rodinné podnikání, ve kterém se precizní řemeslo předává a dědí. A nejspíše to má také co do činění s uměním žít a vrozeným citem pro krásu. Devina Nais zaujme - okouzlí i vás? 

Stůl na míru

Společnost Devina Nais kombinuje vše výše zmíněné již od roku 1992 a výsledkem je vysoce kvalitní nábytek. Jejich dílna vyrábí designový nábytek od stolů, přes postele, až po doplňky, ale jedinečným rysem většiny je – dřevo. Ne náhodou se jedná již po tisíciletí o nejoblíbenější materiál pro výrobu nábytku. Masiv dřeva má skvělé vlastnosti, je krásný na pohled a příjemný na dotyk.

Možná největší pýchou této značky jsou stoly na míru v tom nejluxusnějším podání. Kouzlo dřevěného jídelního stolu je neopakovatelné: Je to právě stůl, u kterého sdílíme, vedeme rozhovory, ochutnáváme, nebo sedíme dlouho do noci. A je to právě dřevo, které společným chvílím dodává útulnou hřejivost a nabízí přírodní krásu všech let, po které strom rostl na naší Zemi. Devina Nais je známá svým pozitivním přístupem k zákaznickým požadavkům. Můžete si zvlášť vybrat design desky jídelního stolu, její velikost a doplnit ji o podnož ve stylu, který se vám líbí. Ze zpětné vazby od našich zákazníků víme, že tato spoluúčast na jednotlivých designérských rozhodnutích má za výsledek spokojenost a dlouholetou lásku k těmto produktům.

dřevěný jídelní stůl

(Zdroj: Devinanais.com)

Devina Nais dřevo pozvedá na novou úroveň tím, že mu dodává šarm italského designu. Toto spojení tradice, inovace a estetiky nabízí i vám možnost užít si luxusní dřevěný nábytek se vším všudy. Jejich návrhy jsou neotřelé a svěží a nezapomeňte, že dřevo nad své ostatní charakteristiky umí stárnout s grácií. Jistě se vám někdy stalo, že vás okouzlil kus nábytku v internetovém katalogu či v reklamě. Je důležité mít na peměti, že z velké většiny vidíte jen tenký kus dýhy na lepeném kartonu, nebo dřevotřískové desce. Životnost takové fotografie pak významně předčí životnost například dřevěné komody, kterou si takto pořídíte: Přes jakoukoliv opatrnost se takový nábytek začne doslova drolit a není na světě péče, díky které by k tomu nedošlo.

Devina Nais je navíc proslulá spoluprací s týmem talentovaných designérů, kteří čerpají inspiraci z tradičních i moderních stylů. Výsledkem jsou nadčasové, eklektické a elegantní kolekce. Uměli byste si například představit dřevěné monolitické čelo postele, které by každé vaše ráno přivítalo svým teplem? S dřevěným nábytkem ve stylu "old money" nemůžete učinit krok vedle.

Dřevěná koupelna je hit posledních sezón

Devina Nais má široký záběr a my pro vás máme horký tip: V tomto katalogu naleznete nejen stoly, dřevěné skříně, nebo postele, ale i originální vybavení koupelen. To nalézá dokonalý průsečík s trendem poslední doby - stále více našich zákazníků vyhledává přírodní koupelny. Jak vypadají? Vedou prémiové materiály, které přiznávají svou původní strukturu, ale i ty s dokonalou řemeslnou povrchovou úpravou. Přírodní textury a organické tóny mají něco do sebe a okamžitě promění prostor v oázu klidu. Designéři této značky kladou důraz na moderní řešení koupelen, ale i zajímavé kombinace s dalším nábytkem, které by vás možná jen tak nenapadly. Čtěte dále, prozradíme více:

Pokud se nemůžete rozhodnout, do jakého stylu svou koupelnu ladit, kontaktujte nás. Pokud jde o dokonalý interiér, umíme si poradit! Rádi poradíme i vám. Nadčasovým tipem je například masivní deska pod umyvadlo - přírodní materiály ještě nikdy nevyšly z módy!

Devina Nais nicméně kombinuje textury, vzory i výsledé emoce a v Carelli víme, že vybavit třeba moderní koupelnu, která nese prvky dřeva v jeho nejpříjemnějším vzezření, není jen tak. Například dřevěná deska pod umyvadlo je ale stále jedním z nejvyhledávanějších prvků a skvěle se kombinuje s velkoformátovým obkladem v přírodních tónech šedé barvy, či mramoru. 

luxusní koupelny

(Zdroj: Devinanais.com)

TIP CARELLI: Podkrovní koupelnu na venkově nejlépe vybavíte prvky, které ctí původní ráz domu, proto se nebojte tak trochu jiného designu koupelny a poohlédněte se po modernizované kompozici s dřevěnými “lavicemi”, na kterých stojí umyvadla. Venkov ve svém nejpůvabnějším podání!

Společnost Devina Nais je silně zastoupena na mezinárodním trhu a má své showroomy a prodejny po celém světě. Díky svému závazku ke kvalitě a designu si společnost získala věrné zákazníky oceňující její jedinečný přístup k nábytku. Jejich návrhy jsou nesmírně hravé a esteticky příjemné: Prohlédněte si jejich katalog a jistě si povšimnete, že každý jeden kus nábytku má co říci. Někdy si zdánlivě protiřečí materiály, aby na druhý pohled splynuly ve vizuálně uspokojující dřevěný nábytek s prvkem vtipu. Jindy je to odkaz k určitému designérskému stylu prostřednictvím jisté hyperboly. Každý jeden kus má nápad, rozhodně se nejedná o unifikované řady bez valné charakteristiky. Pokud pozvete do svého domu Devina Nais, pozvete tam i vysoce originální prvky.

Kromě důrazu na tu nejvyšší kvalitu a vizuální dokonalost se Devina Nais věnuje také tématu udržitelnosti. Společnost využívá postupy šetrné k životnímu prostředí v celém výrobním procesu, od získávání materiálů až po výrobu a balení. Díky tomuto závazku k udržitelnosti si Devina Nais získala pověst odpovědné a etické nábytkářské společnosti.

Můžete si prohlédnout video značky Devina Nais.