Offcanvas top

Veletrh nábytku Brussels Furniture Fair 2023

Tento bruselský veletrh spojuje výrobce nábytku s odvětvím obchodu již od roku 1937. Nejprve na národní, časem na mezinárodní úrovni. Dnes je jedním z nejprestižnějších evropských výběrů novinek, inovací a nových kolekcí designového nábytku. Letos se bude konat ve dnech 5.-8.11.2023 v bruselském Expo.

brussels furniture fair

(Zdroj: https://www.furniturefairbrussels.be/press )

Glenn De Maeseneer, výkonný ředitel veletrhu, usiluje o vytvoření přátelského prostředí plného setkávání s profesionály v oboru a navazování nových obchodních vztahů. Veletrh je rozdělen do několika segmentů od zbrusu nových kusů nábytku, na kterém se poslední sezóny pracovalo, po inspiraci pro celé části bytů a domů. Výhodou je i to, že se stále více zapojují výrobci nábytku, kteří nabízí výrobky na míru – jedná se tak o perfektní příležitost vdechnout život zcela novým projektům na poli zakázkové výroby.

Veletrh nábytku

(Zdroj: https://www.furniturefairbrussels.be/press )

Samotný veletrh je zároveň pojatý jako více než sympatický event propojující příslušníky evropského nábytkářského průmyslu. Sedm přehledných hal je propojeno efektními pasážemi a prezentace jednotlivých vystavovatelů bývají velkolepé.
Efektivita, jako jedno ze stěžejních témat, bude letos podpořena i chytrou webovou stránkou, ve které si návštěvníci mohou předem prostřednictvím oblíbených položek snáze naplánovat celou návštěvu. Kdo je připraven, uvidí z veletrhu nábytku nejvíce. Program nabízí také networkingové akce, udílení ocenění a vřelou pohostinnost od nápojů po hlavní chody. Mysl i žaludek každého návštěvníka budou nasyceny, je na co se těšit!

TIP: Jedním z vystavovatelů bude i německá společnost Himolla, již jsme s radostí zařadili do našeho portfolia!