Offcanvas top

Čím jsou služby Carelli Praha výjimečné?

Jsme odborníci na designový nábytek, to je ale jen začátek. Naše profese je naší vášní a zahrnuje širokou škálu aktivit, na kterých celé dny s radostí pracujeme. Pokud se rozhodnete využít na cestě k vašemu vysněnému interiéru našich služeb, spolehnout se můžete na následující:

Prémiová kvalita

Každý kus nábytku do našeho portfolia vybíráme s ohledem na jeho kvalitu. Oproti jiným prodejcům či výrobcům nábytku osobně vybíráme vše od sedacích souprav, přes designové jídelní stoly, až po doplňky tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality. Zajímá nás příběh každého dodavatele, dbáme na výběr vysoce kvalitního dřeva, kůže a dalších materiálů. Těší nás, že naši zákazníci vnímají rozdíl mezi nábytkem z velkovýrobních řetězců a nábytkem, který prodává Carelli Praha.

Věděli jste například, že výroba luxusní kožené sedací soupravy zabere až sto hodin poctivé lidské práce? Je k ní potřeba designérský návrh a know-how, které se dědí z generace na generaci a je prověřeno časem. Zahrnuje práci nejméně sedmi párů šikovných rukou truhlářů, čalouníků, kožedělníků a krejčích, aby se zrodil skvost, který vám vnese do interiéru zaslouženou radost. Můžete si být jisti, že zakoupíte-li si některý z našich produktů, bude to vždy luxusní nábytek každým coulem a chytrá investice do budoucnosti – vše, co nabízíme, je určeno k dlouhým letům používání.

Prvotřídní design

Vzděláváme se, cestujeme, radíme se s designéry, navštěvujeme veletrhy a sledujeme trendy i preference zákazníků na trzích zemí, ve kterých prodáváme designový nábytek. To, co nás zajímá, není velkoobjemová výroba unifikovaných modelů, dáváme přednost unikátnímu modernímu designu. Také se u nás často setkáte s exkluzivními modely a nejnovějšími inovacemi. Dbáme i na portfolio nábytku různých stylů.

Osobně dohlížíme na to, abychom vybírali takový design, jenž se dobře kombinuje navzájem a dodávali vám nápady a designérské rady. Z každého interiéru našich zákazníků máme radost.

Rádi (se) přizpůsobujeme

Světu luxusního nábytku vládne personalizované pohodlí. My v Carelli Praha jej vnímáme jako jednu z klíčových strategií, jak vyjít vstříc vašim potřebám. Polohovací křesla, sedací soupravy s upravitelnou výškou a hloubkou sedu, XXL pohovky, nebo křeslo, které podporuje zdravý krevní oběh. Máme rádi výzvy v podobě nestandardních a nadstandardních požadavků na váš dokonalý komfort!

Služby

Jsme rádi, že naši zákazníci kladně hodnotí kvalitu našich služeb. Pokud navštívíte náš showroom v Praze, rádi si vyslechneme vaše požadavky, představíme vám novinky i prodejní evergreeny. Víme, že kvalitní pohovka se musí vyzkoušet a barvy a materiály se nejlépe vybírají, pokud si je můžete prohlédnout na vlastní oči. S nábytkem z Carelli Praha si můžete pořídit i nadstandard v podobě pojištěné a cenově příjemné dopravy s montáží či umístěním do vašich prostor. Zboží doručují a instalují proškolení a zkušení profesionálové. Nabízíme flexibilní datum a čas dodání dle vašich potřeb a rádi vám zdarma uskladníme zakoupené zboží, pokud budete potřebovat.

Rádi vám poradíme, jak o který materiál pečovat nebo navrhneme vhodný materiál pro vaše potřeby – například pokud máte malé děti, domácí mazlíčky, apod.

Na všechny kusy nábytku se vztahuje prodloužená záruka minimálně 5 let (odvíjí se od konkrétních modelů) a pozáruční servis.