Offcanvas top

For Interior 2023: Novinky, trendy, inovace

outlet nábytku

Největší veletrh nábytku a bytových doplňků v Čechách, který sám sebe definuje skrze „vše od stavby po interiér“. Znáte jej? Pokud ne, udělejte si čas ve dnech 19.-24.9.2023.  Má svou tradici i úroveň a nabídne kromě designových trendů i agendu plnou zajímavostí.
Nezapomeňte se také při cestě za novou inspirací zastavit v našem showroomu, který je od letňanského výstaviště 10 minut cesty autem. Navigace: https://maps.app.goo.gl/xfqtrmYGkBfWonpMA


Zlaté české ručičky i nové vize

Odborný doprovodný program, výběr toho nejlepšího nejen z nábytku, bytových řešení a novinek pro dům i zahradu. Ale i neocenitelná možnost konzultovat s výrobci, co vás zajímá. 
Jste zvědaví na „perličky“ z oblasti menšího nábytku, kterým byste rádi dodali svému domovu šmrnc, či chcete zkrátka vědět, co je nového? Máte v plánu celkovou rekonstrukci domu? Pak se vydejte do pražských Letňan na výzvědy. Česká republika je totiž plná talentů. Jak těch mladých, kteří často umí namíchat perfektní koktejl vitality a inovací, tak stálic, které reprezentují designové benchmarky naší země. 

Co zajímavého vás čeká? 
Naše doporučení rozhodně patří dřevěnému nábytku. Portfolia českých truhlářských byznysů totiž nabízí moc pěkný výběr. Možná i proto, že zažívá řemeslo v poslední době svou malou dřevěnou renezanci a ukazuje své zlaté dno. Velké firmy, ale i projekty o jedné osobě vám v prezentaci na For Interior dokáží, že Češi umí krásu vytvořit i ocenit. 
Tento veletrh je tak ideální příležitostí i proto, abyste zde objevili své dvorní umělce, pokud si přejete například vybavit svůj domov zakázkovým nábytkem ze dřeva dle vlastního návrhu. Pokud ale raději vybíráte z již hotových návrhů, ani tak nebudete zklamáni. Výrobci vám věnují cennou inspiraci pro dřevěný nábytek, který je moderním způsobem, jak vdechnout interiéru punc nadčasového luxusu, který ani po generacích nemusí tratit na svém kouzle a váš interiér může být díky němu působivý již od vstupních dveří. Dřevěný nábytek, to ale nejsou jen stoly a židle. Prozkoumejte na For Interior třeba i možnosti prémiových dřevěných obkladů.

Nezapomeňme na postele, protože spánek jako by byl rok od roku důležitější, že? Ověřte si, že váš odpočinek je tak kvalitní, jak si přejete. Věděli jste například, že kvalitní matrace může lehce vyvážit počet hodin vašeho odpočinku, nebo že postele z přírodních materiálů významně přispívají k dobrému pocitu při probuzení? Prohlédnout si budete moci nejen kvalitní postele, ale i příslušenství, které dodává našim nočním životům ten správný rozměr: Kvalitní textilie, polštáře, dekorace a další vynálezy, které udělají z vaší ložnice to nejoblíbenější místo v celém domě. 

Osvětlení. Všimli jste si, že pokud se v nějakém prostoru cítíte příjemně, svou roli hraje vždy i výběr světel? Jejich intenzita, rozmístění, ale i design vydá za desítky dalších dekorací. Pokud jste fanouškem tradičního i netradičního přístupu, přijdete si na své. Jak by se vám líbila třeba bambusová svítidla, nebo český křišťálový lustr?

I inovativní technická řešení mají na For Interior své místo. Infra kabiny, pergoly, kontejnerové moduly, rekuperační jednotky, terasy, konstrukční systémy pro fotovoltaické elektrárny. Zkrátka to důležité, co se týká komplexních operativních řešení spojených s provozem vašich bytů, domů, nebo komerčních projektů. 

A nakonec doplňky, které berou dech. Nejsou to jen dekorace, ale vše, co souvisí s trendem smyslového přístupu. O co se jedná? O vizi, která říká, že dokonalý interiér je takový, jenž rozehrává hru vzájemně se doplňujících prvků. Ty vytvoří požadovanou atmosféru a pocit, že jste vstoupili do pohádky. Představte si třeba vzájemně se doplňující decentní světlo, oheň v krbu a příjemnou hudbu. Vězte, že perfektní interiér není jen to, co vidíme. Na For Interior naleznete exkluzivní věci přesahující běžné: Odhlučňovací akustiku, designové elektrické krby, skleněné příčky, reprodukční techniku, ale i luxusní obklady, dekorovací folie nebo designové elektrické krby. For Interior nabídne možnost, jak načerpat nápady, ze kterých vytvoříte představu o svém ideálním domově.

Doprovodný program stojí za to. Od prezentace značek, které vám prezentují své know-how, přes praktické informace týkající se fotovoltaik, po semináře zahrnující virtuální realitu jako nástroj pro podnikatele i koncové zákazníky. Můžete získat i informace o dřevostavbách, pasivních domech a dalších tématech, která rezonují dnešní společností.

veletrhy praha