Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Jídelní stůl Soho Wood - CATTELAN ITALIA

Jídelní stůl Soho Wood - CATTELAN ITALIA

Kulatý jídelní stůl Soho je moderním návrhem Brogliato Traverso pro Cattelan Italia. Moderní, eklektický design s výraznou ocelovou podstavou je předpokladem pro vytvoření příjemného posezení pro všechny vaše společné oslavy.

Dřevěný stůl (ořech či pálený dub) je vkusným nábytkem do kuchyně či moderní obývací zóny. Je výrazný, ale střízlivý, dekorativní na první pohled, avšak propracovaný do posledního kousku: Jste-li zvyklí na tu nejvyšší kvalitu, designový jídelní stůl Soho ji nabízí: Deska stolu je ze spodní strany zkosená, čímž dodává punc luxusu ještě podpořeného originální ocelovou konzolí. Ta může být na vaše přání titanově šedá, bronzová, tmavě grafitová, nebo černá. Všechny dostupné tóny se příjemně doplňují s organickou úchvatností prémiového dřeva hrdě přiznávajícího své letokruhy. 
Soho je dřevěný jídelní stůl přinášející dotyk klasické estetiky v novodobém pojetí. V roce 2019 vyhrál tento návrh Archiproducts Design Award, jednu z designérských cen dokazujících prestiž, která může slušet i vašemu domovu. 

Zajíma Vás Jídelní stůl Soho Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: ořech / pálený dub
Rozteč podnože: ø 65 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Tloušťka desky: 4 cm
Rozměr desky - menší stůl: ø 140 cm
Rozměr desky - střední stůl: ø 160 cm
Rozměr desky - největší stůl: ø 180 cm

Zajíma Vás Jídelní stůl Soho Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty